1 חבילת נודלס 250 גרם
750 גרם נתחי חזה עוף- קוביות/רצועות
1 גמבה אדומה גדולה
3 גזרים- גפרורים
2 בצל קצוץ
6 פטריות שמפיניון גדולות
1/2 כרוב קטן- חתוך לרצועות דקות
רוטב:
3/4 כוס סויה/רוטב סויה
2 כפות דבש
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פלפל שחור (או לפי הטעם)
4 כפות קוטב צ'ילי מתוק
4 כפות ליקר מתוק (לא חובה)
לערבב היטב את חומרי הרוטב.
לחתוך עוף לרצועות או קוביות ולשים במחבת עם 1/3 מכמות הרוטב.
לטגן יחד כ 10 דקות ולצמצם את הרוטב.
בסיר:
לטגן ב 5 כפות שמן, 2 בצלים עד להשחמה
להוסיף את הגזרים החתוכים לגפרורים ולטגן.
להוסיף רצועות גמבה וכרוב חתוך לרצועות ולערבב מדי פעם.
כשהירקות רכים, להוסיף פטריות חתוכות.
להוסיף את רצועות העוף המטוגנות.
בינתים לבשל אטריות נודלס לפי ההוראות עד שהן כמעט מוכנות. לסנן
ולהוסיף לסיר עם הירקות והעוף.
להוסיף פנימה את יתרת הרוטב ולבשל עוד כ 3 דקות. לערבב שלא ידבק לתחתית הסיר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה