רכיבים:
בצק:
3/4 1 כוס קמח תופח
1 מרגרינה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
אפשרות מומלצת להוסיף לתערובת חופן או יותר אגוזי מלך קצוצים!
מלית:
2 חלבונים
כוס סוכר פחות שתי כפות - שהשתמשנו לבצק
1 שמנת מתוקה
2 גבינה לבנה
אופן הכנה:
לערבב את כל חומרי הבצק עד הזהבה.
לאפות 2/3 בתבנית אחת
1/3 בתבנית קטנה יותר - לפרורים מעל העוגה.
הקציף לקצף חזק חלבונים וסוכר, להוסיף 1 שמנת מתוקה - מוקצפת + 2 גבינה לבנה.
בצק:
3/4 1 כוס קמח תופח
1 מרגרינה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
אפשרות מומלצת להוסיף לתערובת חופן או יותר אגוזי מלך קצוצים!
מלית:
2 חלבונים
כוס סוכר פחות שתי כפות - שהשתמשנו לבצק
1 שמנת מתוקה
2 גבינה לבנה
אופן הכנה:
לערבב את כל חומרי הבצק עד הזהבה.
לאפות 2/3 בתבנית אחת
1/3 בתבנית קטנה יותר - לפרורים מעל העוגה.
הקציף לקצף חזק חלבונים וסוכר, להוסיף 1 שמנת מתוקה - מוקצפת + 2 גבינה לבנה.
אפשר את הכול במיקסר במהירות איטית יותר כמובן
מאשר הקצפה.
למרוח מלית על בסיס, מעל לפזר פרורים שיש מה-1/3 בצק.
לקרר במקרר לילה אם הצליחה להחזיק מעמד שם בחושך לבד....
למרוח מלית על בסיס, מעל לפזר פרורים שיש מה-1/3 בצק.
לקרר במקרר לילה אם הצליחה להחזיק מעמד שם בחושך לבד....
מקור:דרולי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה