יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

עוגת גבינה ופרורים (הקטסטרופה)




רכיבים:
בצק:
3/4 1 כוס קמח תופח
1 מרגרינה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
אפשרות מומלצת להוסיף לתערובת חופן או יותר אגוזי מלך קצוצים!

מלית:
2 חלבונים
כוס סוכר פחות שתי כפות - שהשתמשנו לבצק
1 שמנת מתוקה
2 גבינה לבנה

אופן הכנה:
לערבב את כל חומרי הבצק עד הזהבה.
לאפות 2/3 בתבנית אחת
1/3 בתבנית קטנה יותר - לפרורים מעל העוגה.

 

הקציף לקצף חזק חלבונים וסוכר, להוסיף 1 שמנת מתוקה - מוקצפת + 2 גבינה לבנה.

אפשר את הכול במיקסר במהירות איטית יותר כמובן מאשר הקצפה.

למרוח מלית על בסיס, מעל לפזר פרורים שיש מה-1/3 בצק.

לקרר במקרר לילה אם הצליחה להחזיק מעמד שם בחושך לבד....
מקור:דרולי


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה