יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

עוגת תפוחים לחה ועסיסית



3 ביצים
1/2 1 כוסות קמח רגיל
1/2 1 כוסות סוכר
2/3 כוס שמן
3/4 כוס מים / מיץ
1 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
2 תפוחים חתוכים לקוביות
אגוזים
צימוקים
1 כף קינמון

מערבבים יחד את כל החומרים
אופים בתנור מחומם בטמפ' בינונית עד שמוכן.

מתאים לתבנית 2 תבניות אינגלישקייק


ניתן לאתר בפיסטוקים ושקדים פרוסים
תבנית אחת:
2 ביצים
1 כוס קמח רגיל
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים / מיץ
3/4 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 תפוחים
אגוזים

צימוקים קינמון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה