יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

עוגת שזיפים בחושה




מצרכים:
8 שזיפים בינוניים חתוכים לרצועות
1 כוס סוכר
1 ו- 3/4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
2 ביצים
מעט מלח

לזריה:
כף סוכר חום
כפית קינמון (לא חובה)

אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה: קמח, אבקת אפיה, ביצים, שמן, מים, סוכר ומלח, עד שנוצרת תערובת אחידה.
2. מוזגים את הבלילה לתבנית ומניחים מעל את רצועות השזיפים. בעזרת כף לדחוף את השזיפים  מעט כלפי מטה .
3. זורים מעל את הסוכר החום והקינמון,
4. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ45 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. (תלוי בתנור)


גיוון: אפשר להחליף חלק מהשזיפים בפירות קיץ אחרים.
מקור: סליפ




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה