יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

פאי פקאן מייפל



לבצק:

  1כוס קמח

 קורט מלח

2 כפות מים

100 גר' חמאה

 

למלית:

 50 גר' חמאה

1/2 כוס סוכר

 קורט מלח

2 ביצים

2/3 כוס סירופ מייפל

1 כוס אגוזי פקאן, קצוצים

10 אגוזי פקאן, חצויים


  אופן ההכנה:

 

1. לשים יחד את כל חומרי הבצק, מרדדים ומשטחים את הבצק בתבניות הפאי.

 

2. ממיסים את החמאה, הסוכר והמלח. כשהחמאה מתקררת מוסיפים את הביצים, סירופ המייפל והאגוזים

הקצוצים. יוצקים את המלית על הבצק שבתבנית ומניחים את אגוזי הפקאן החצויים מלמעלה. 

 

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 40-45 דקות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה