יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

עוגת ריבה ופירורים






200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/2 2 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר

2 ביצים
1 אשל
ריבה / שוקולד

 לערבב בכף  חמאה סוכר וקמח לבצק פירורי 
להוריד כוס מהפירורים
להוסיף לשאר ביצה ואשל ולערבב לבצק רך

להעביר חצי מהתערובת לתבנית (השתמשתי בפיירקס 26).
לשטח ולהחליק  את הבצק בכף בתוך התבנית.
לשים על הבצק ריבה או שוקולד ומעל את שאר התערובת.
 לשים שכבה שניה של ריבה/שוקולד ואז  לפזר פירורים 

לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 35 דקות או עד שמתייצב


הערה: לדעתי עדיף עם ריבה אפילו מעט חמצמצה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה