9
כפות קמח תופח
קורט
מלח
2
כפות סוכר
2
חלמונים
1
סוכר וניל
3-4
תפוחי גרנד
ציפוי:
2
שמנת חמוצה
3/4
כוס סוכר
2
חלמונים
מערבבים
יחד קמח ומרגרינה ואח"כ מוסיפים מלח סוכר וחלמון.
שמים
בתבנית אובן קטנה מרובעת מעל נייר אפיה.
פורסים
תפוחים לפרוסות ומפזרים מעל לבצק/ משמשים חצויים טבולים בסוכר
אופים
בחום בינוני כ 20-30 דקות עד שהבצק זהוב מעט.
מערבלים
במערבל שמנת סוכר וחלמונים – שמים על העוגה ואופים עוד כ 10 דקות.
מקור: טניה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה