1/2 ק"ג גבינה לבנה רכה
1/2 כוס סוכר
3 חלמונים
לבחוש היטב את החומרים בקערה גדולה.
3 חלבונים
1/4 כוס סוכר
להקציף את החלבונים בקערה בינונית. כאשר מתחיל להיווצר קצף, להוסיף את
הסוכר ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש.
להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה בתנועות עטיפה.
1 שמנת מתוקה (קרה מאוד)
1 כף סוכר
להקציף במהירות לא גדולה, עד אשר השמנת נהפכת לקצפת, להוסיף את
הקצפת לתערובת שבקערה.
1 כף אבקת קקאו
להעביר 1/3 מכמות התערובת לקערה קטנה. להוסיף לקערה זו את הקקאו דרך
מסננת, כדי שלא יהיו גושים.
לערבב היטב עד שמתקבלת תערובת חומה וחלקה.
1/2 ק"ג ביסקוויטים מרובעים
לסדר שכבת ביסקוויטים בתבנית, רצוי מפיירקס, לצקת מחצית מהתערובת הלבנה
על הביסקוויטים, עליה לסדר שכבת ביסקוויטים נוספת. על השכבה השנייה להוסיף את
תערובת הגבינה החומה, לסדר שכבת ביסקוויטים שלישית ועליה לצקת את יתרת
התערובת הלבנה.
אפשר לצפות בגנאש, בשוקולד מגורר, בסוכריות צבעוניות ובמה שאוהבים, היא ניתנת לאלפי גיוונים מבחינת מלית והיא ממש ממש טעימה.
1/2 כוס סוכר
3 חלמונים
לבחוש היטב את החומרים בקערה גדולה.
3 חלבונים
1/4 כוס סוכר
להקציף את החלבונים בקערה בינונית. כאשר מתחיל להיווצר קצף, להוסיף את
הסוכר ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש.
להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה בתנועות עטיפה.
1 שמנת מתוקה (קרה מאוד)
1 כף סוכר
להקציף במהירות לא גדולה, עד אשר השמנת נהפכת לקצפת, להוסיף את
הקצפת לתערובת שבקערה.
1 כף אבקת קקאו
להעביר 1/3 מכמות התערובת לקערה קטנה. להוסיף לקערה זו את הקקאו דרך
מסננת, כדי שלא יהיו גושים.
לערבב היטב עד שמתקבלת תערובת חומה וחלקה.
1/2 ק"ג ביסקוויטים מרובעים
לסדר שכבת ביסקוויטים בתבנית, רצוי מפיירקס, לצקת מחצית מהתערובת הלבנה
על הביסקוויטים, עליה לסדר שכבת ביסקוויטים נוספת. על השכבה השנייה להוסיף את
תערובת הגבינה החומה, לסדר שכבת ביסקוויטים שלישית ועליה לצקת את יתרת
התערובת הלבנה.
אפשר לצפות בגנאש, בשוקולד מגורר, בסוכריות צבעוניות ובמה שאוהבים, היא ניתנת לאלפי גיוונים מבחינת מלית והיא ממש ממש טעימה.
מתוך
הספר: עוגות לכל עת – נירה שויאר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה