המרכיבים
(לתבנית אינגליש באורך 30
ס"מ ):
3 כפות
שמן קנולה
3/4 כוס
לערך, מעט יותר סוכר דמררה
6 כפות
סירופ מייפל
2 ביצים
מס' 2
1/2 כוס +
2 כפות קמח
1 כפית
שטוחה אבקת אפייה
1 כוס
מהודקת פרג טחון טרי
1/2 מיכל
שמנת חמוצה
3 כפות
רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
1 כפית
יין אדום מתוק או חלב
. לקישוט: אבקת סוכר - לא חובה
1.
מחממים
תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית במעט חמאה מומסת.
2.
מקציפים
חמאה, שמן, סוכר דמררה וסירופ מייפל עד לקבלת תערובת אחידה.
3.
מוסיפים
ביצים בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת תפוחה.
4.
מוסיפים
קמח, אבקת אפייה ופרג טחון ומקציפים במהירות איטית או מערבבים ידנית עד להטמעותם.
5.
מוסיפים
שמנת חמוצה, רסק תפוחים, יין מתוק וחמוציות מיובשות ומערבבים היטב.
6.
יוצקים
לתבנית ואופים כ - 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח (אך לא רטוב)
או יבש. מוציאים, מצננים כחצי שעה, מעטרים באבקת סוכר אם רוצים ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה