הכנת העוגה קלה ונוחה, מדובר בעוגה שבכף אחת
ותבנית אינגליש קיייק אחת , מכינים בשקט ובלי הרבה לכלוך עוגה יפה אסתטית וטעימה.
המצרכים:
חלק א
350 גר' פירות יבשים ושטופים מכל סוג (שזיפים מגולענים, צימוקים, משמשים, אוכמניות, ועוד).
100 גר' אגוזים מכל סוג שהוא (שקדים, קשיו, פיסטוק, מלך , פקאן).
חלק ב
8 כפות סוכר
8 כפות קמח לבן
חצי שקיק של אבקת אפייה
3 ביצים
קמצוץ מלח
תמצית וניל או אפילו שקיק של סוכר וניל.
את חומרי חלק ב, בקערה עם אותה כף בה מזגנו את החומרים ומערבבים היטב לקבלת עיסה חצי צמיגה. כשהעוגה מוכנה והומוגנית, מוסיפים לה את הפירות היבשים המסוננים והאגוזים .
יוצקים לתבנית האינגליש קייק ואופים כשעה בחום בינוני של עוגה, לא לפחד עוגה זו לא ממש תישרף היא בעצם תתייבש לחלוטין ....
מוציאים את העוגה כעבור שעה, ואז, בסכין טובה פורסים אותה דק לדי הרבה פרוסות.
שומרים במיכל אטום חודשים , אין לי מושג מתי העוגה הזו מתקלקלת...זה לעולם לא קרה לי.
המצרכים:
חלק א
350 גר' פירות יבשים ושטופים מכל סוג (שזיפים מגולענים, צימוקים, משמשים, אוכמניות, ועוד).
100 גר' אגוזים מכל סוג שהוא (שקדים, קשיו, פיסטוק, מלך , פקאן).
חלק ב
8 כפות סוכר
8 כפות קמח לבן
חצי שקיק של אבקת אפייה
3 ביצים
קמצוץ מלח
תמצית וניל או אפילו שקיק של סוכר וניל.
את חומרי חלק ב, בקערה עם אותה כף בה מזגנו את החומרים ומערבבים היטב לקבלת עיסה חצי צמיגה. כשהעוגה מוכנה והומוגנית, מוסיפים לה את הפירות היבשים המסוננים והאגוזים .
יוצקים לתבנית האינגליש קייק ואופים כשעה בחום בינוני של עוגה, לא לפחד עוגה זו לא ממש תישרף היא בעצם תתייבש לחלוטין ....
מוציאים את העוגה כעבור שעה, ואז, בסכין טובה פורסים אותה דק לדי הרבה פרוסות.
שומרים במיכל אטום חודשים , אין לי מושג מתי העוגה הזו מתקלקלת...זה לעולם לא קרה לי.
מחבר/ת : זושי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה