יום שלישי, 1 בנובמבר 2016

מאפינס שוקולד טבעוני



 

1/2 1 כוס קמח
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
1 שקיק אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1 כף חומץ
1/4 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס מים חמים
חצי כוס שוקולד צ'יפס – אני שמתי לבן
 

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, סוכר , קקאו, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את השמן, תמצית הוניל, החומץ והמים ומערבבים.
בוחשים פנימה שוקולד צ'יפס ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית מאפינס עד 3/4 גובה של כל שקע ואופים כ 20 דקות (שלא יתייבשו יתר על המידה).

 
מקור: אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה