שמזכירים את הסופגניות החמות והממולאות בריבה
לשים בקערה:
1/2כוס שמן קנולה
1 גבינה 5%
2 ביצים טרופות היטב במזלג
1 כוס סוכר
1-2 סוכר וניל
4 כפות מלאות קורנפלור
3 כפות מלאות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
ריבה טובה למלית
לערבב בכף עד להתמזגות החומרים – הבלילה דלילה-לא להוסיף קמח
לצקת לתבניות מאפינס משומנות קלות--3/4גובה המאפינס
להניח כפית מלאה ריבה באמצע המאפינס
לחמם מראש את התנור לחום 175 ולאפות כ-30 דקות עד שמשחים
לצנן היטב את המאפינס לפני ששולפים מהתבניות. חשוב ביותר שהמאפינס יהיו קרים.
3 כפות מלאות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
ריבה טובה למלית
לערבב בכף עד להתמזגות החומרים – הבלילה דלילה-לא להוסיף קמח
לצקת לתבניות מאפינס משומנות קלות--3/4גובה המאפינס
להניח כפית מלאה ריבה באמצע המאפינס
לחמם מראש את התנור לחום 175 ולאפות כ-30 דקות עד שמשחים
לצנן היטב את המאפינס לפני ששולפים מהתבניות. חשוב ביותר שהמאפינס יהיו קרים.
אפשר
לאפות במנז'טים, אך אז לאפות אותם יום קודם לקלף ת המנז'טים לפני ההגשה
ניתן
להקפיא—לחמם קלות במיקרו/אובן/תנור לפני ההגשה
מקור: פירגה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה