5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
1 כפית סוכר וניל
מוס שוקולד:
200 ג` שוקולד מריר
כפית ברנדי
5 חלמונים
1 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
מוס קפוצ`ינו:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג אינסטנט וניל
1 כוס חלב
1 כפית אבקת נס קפה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף יציב
להוסיף בתנועות קיפול את הקוקוס.לאפות בתבנית 26 חום בינוני כ 1/2 שעה.
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
1 כפית סוכר וניל
מוס שוקולד:
200 ג` שוקולד מריר
כפית ברנדי
5 חלמונים
1 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
מוס קפוצ`ינו:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג אינסטנט וניל
1 כוס חלב
1 כפית אבקת נס קפה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף יציב
להוסיף בתנועות קיפול את הקוקוס.לאפות בתבנית 26 חום בינוני כ 1/2 שעה.
להמיס את השוקולד והברנדי.להקציף את החלמונים לתערובת תפוחה ובהירה.להוסיף את החלמונים לתערובת השוקולד, לערבב.להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר
לקפל את תערובת השוקולד עם השמנת המתוקה.לשפוך על הבסיס שהכנו. להקפיא לשעה
לקפל את תערובת השוקולד עם השמנת המתוקה.לשפוך על הבסיס שהכנו. להקפיא לשעה
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל, חלב , נס קפה
לשפוך על שכבת המוס שוקולד.להקפיא לכמה שעות את כל העוגה
לשפוך על שכבת המוס שוקולד.להקפיא לכמה שעות את כל העוגה
לשמור בהקפאה. לשים במקרר שעתיים לפני ההגשה.
הערות: *ניתן לקשט את העוגה בתלתלי שוקולד,פרחי קצפת,
מקור: ניקי ב`
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה