יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

עוגת מוס שוקולד וקפוצינו







5  ביצים מופרדות
כוס סוכר
כוס קוקוס
כפית סוכר וניל
מוס שוקולד:
200 
ג` שוקולד מריר
כפית ברנדי
חלמונים
שמנת מתוקה
כפיות סוכר
מוס קפוצ`ינו:
שמנת מתוקה
פודינג אינסטנט וניל
כוס חלב
כפית אבקת נס קפה


אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף יציב
להוסיף בתנועות קיפול את הקוקוס.לאפות בתבנית 26 חום בינוני כ 1/2 שעה.
להמיס את השוקולד והברנדי.להקציף את החלמונים לתערובת תפוחה ובהירה.להוסיף את החלמונים  לתערובת השוקולד, לערבב.להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר
לקפל את תערובת השוקולד עם השמנת המתוקה.לשפוך על הבסיס שהכנולהקפיא לשעה
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל, חלב , נס קפה
לשפוך על שכבת המוס שוקולד.להקפיא לכמה שעות את כל העוגה

לשמור בהקפאה. לשים במקרר שעתיים לפני ההגשה.

הערות:  *ניתן לקשט  את העוגה בתלתלי שוקולד,פרחי קצפת 

מקור: ניקי ב`

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה