יום ראשון, 4 בדצמבר 2016

קאפקייקס עסיסיים

 
 


כ 30 מאפינס בינוניים

3 כוסות קמח תופח
4 כפות קורנפלור
2 כוסות סוכר חום
קורט מלח
5 כפות גדושות שוקולד מריר מגורר דק
6 כפות קקאו
1 כוס מים רותחים
1 כוס חלב
1 כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלןת.
מערבבים בקערה את הקמח, הקורנפלור, הסוכר, המלח והשוקולד.
מערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית.
בקערה נפרדת זמים קקאו ומעל שופכים מים רותחים. מערבבים היטב. מוסיפים את התערובת של הקקאו לקערה הגדולה. מוסיפים חלב, שמן ווניל. לערבב רק עד קבלת תערובת אחידה.
לאפות בתבנית שקעים משומנת כ 20 דקות עד שהקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים. צריך להקפיד לא לייבש.
מקררים 15 דקות ומקשטים.

מקור: HAPPY BAKING

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה