יום ראשון, 4 בדצמבר 2016

שבלולי תפוחי אדמה




1 קג בצק עלים
מלית:
6 תפוחי אדמה בינוניים
3 בצלים
מעט אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור
1-2 כפות אבקת מרק בצל

 

מטגנים בצל קצוץ  עד להזהבה.
מבשלים תפוחי אדמה קלופים ומועכים לפירה. מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט ואבקת מרק בצל
ומערבבים. מוסיפים את הבצל המטוגן.
 
לחלק את הבצק ל 4 חלקים. לרדד ולמרוח את הפירה על כל העלה. לגלגל לרולדה ף להדק ולסגור.
ולחתוך לפרוסות בעובי 1/2 1 סמ. להניח שוכב על נייר אפיה. לאפות בתנור מחומם בחום בינוני 180 מעלות עד להזהבה.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה