1 ק"ג קמח לבן
1/2 כף סוכר 1/2
כף דבש
1/2 1 כף שמרים
1/2 כוס שמן
1 כף מלח
2-3 כוסות מים חמימים.
הכנה - שמים את הקמח בקערה מוסיפים את הסוכר, הדבש והשמרים
ומערבבים קלות. מוסיפים את השמן ומערבבים שוב . מוסיפים מים בהדרגה ומערבבים .
מוסיפים את המלח ומערבבים. מוסיפים מים ומערבבים עד לקבלת בצק
נעים. מתפיחים כשעה.
יוצרים 4-5 עיגולים
ומתפיחים שוב כחצי שעה נוספת.
מרדדים כל עיגול לצורת לחם עגול ולעובי של 1 סמ.
מניחים על נייר אפיה ומתיזים מעט מים על הבצק ואופים בחום בינוני עד להזהבה.
מקור: מאיר ממן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה