יום שישי, 26 באפריל 2024

עוגת תפוחים לפסח




מצרכים:

2 ביצים

1/2 כוס (100 ג’) סוכר

1/2 כוס (120 מ”ל) שמן

3 כפות (30 מ”ל) מים

2 תפוחים קלופים מגורדים

3/4 כוס (90 ג’) קמח מצה

2 כפות גדושות קמח תפו”א

1 כפית (5 ג’) אבקת אפיה

1 כפית אבקת קינמון

1/2 כוס (50 ג’) אגוזי מלך קצוצים/ 2 חופנים אוכמניות קפואות 

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מערבבים בקערה קמח מצה, קמח תפו”א, אבקת אפיה, קינמון ואגוזי מלך קצוצים.

-מקציפים בקערה נפרדת את הביצים במשך כדקה, מוסיפים את הסוכר והשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ואת התפוחים המגורדים ומערבבים. בסוף מוסיפים את קערת הקמחים ומערבבים בעזרת כף עד לתערובת אחידה.

-יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואופים במשך כ-45 דקות. מוציאים ומצננים את העוגה לטמפ’ החדר.

תבנית אינגליש קייק /עגולה 20 ויוצאת נמוכה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה