אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות.
-מערבבים בקערה קמח מצה, קמח תפו”א, אבקת אפיה, קינמון ואגוזי מלך קצוצים.
-מקציפים בקערה נפרדת את הביצים במשך כדקה, מוסיפים את הסוכר והשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ואת התפוחים המגורדים ומערבבים. בסוף מוסיפים את קערת הקמחים ומערבבים בעזרת כף עד לתערובת אחידה.
-יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואופים במשך כ-45 דקות. מוציאים ומצננים את העוגה לטמפ’ החדר.
תבנית אינגליש קייק /עגולה 20 ויוצאת נמוכה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה