מרכיבים:
2 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 קופסאת ממרח תמרים
3/4 1 כוס קמח לבן
1 שקיק אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית קינמון
1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל 170 מעלות.
לערבב במיקסר את כל החומרים לפי הסדר. למזוג את התערובת לשתי תבניות אינגלישקייק מושמנות.
ניתן לפזר שומשום או אגוזים למעלה
לאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה והקיסם יוצא עם פירורים לחים.
מקור:שושי מזרחי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה