2 ביצים L
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 שקית וניל
רבע כפית מלח
קליפה מגוררת מלימון אחד (כפית)
רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי (60 מל)
1/2 כוס שמן
3/4 גביע יוגורט 3% (125 מל)
1/2 1 כוס קמח לבן
שקית אבקת אפיה
150 גרם אוכמניות קפואות
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 175 מעלות, ומשמנים תבנית אינגלישקייק גדולה (או מלבנית קטנה).
טורפים במטרפה, ביצים סוכר ווניל במשך דקה במהירות לתערובת בהירה ותפיחה.
מוסיפים מלח, גרידת לימון, לימון סחוט ומערבבים.
מוסיפים שמן ויוגורט ומערבבים שוב.
מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים מעט עד לאיחוד החומרים.
מפזרים מלעלה חופן אוכמניות קפואות ואופים עד להזהבה, כ 35 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה