יום שני, 3 בפברואר 2025

עוגת לימון אוורירית

 








5  ביצים גודל L

½1 כוסות סוכר

2 כוסות קמח

1 שקית אחת אבקת אפיה 10 גרם

2 שקיות סוכר וניל 20 גרם

¾ כוס שמן

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

גרידת לימון מקליפת לימון בגודל בינוני

½ כוס מיץ לימון טרי

½ כוס מים מהברז


אופן ההכנה:

להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב.

להוסיף את החלמונים ולהמשיך בהקצפה.

לערבב את המרכיבים היבשים ולהוסיף אותם למיקסר.

להוסיף גם את הלימון והשמן ולהמשיך להקציף עד שלא יהיו גושים בבלילה.

להוסיף את המים ונערב.

לשפוך לתבנית עגולה 24 או שתי אינגליש קייק. ניתן לפזר למעלה סוכר חום ושקדים פרוסים.

לחמם תנור לחום 180 מעלות.

לאפות כ 45 דקות ולבדוק. להוציא את העוגה מהתנור ולצנן.

מקור: שרה יוסף


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה